FANDOM


Akin historiasta ei tiedetä paljoa muuta, kun, että hän ja Henkka tunsivat toisensa jo ennen kuin Ak liittyi heidän porukkansa. Hän oli mukana laavakammiossa ja näki kun todellisuuden naamiosta taisteltiin. Sen jälkeen hän päätti liittyä heidän ryhmään.

Sarjakuva maassa Ak liittyi Baltan Samrai kouluun ja pärjäsi suht huonosti voiman puutteensa takia. Balta kuitenkin arvosti hänen suurta tarkkuuttaa. Ak erikoistui siellä tarkkuuteen.

Akin ase on pieni terävä veitsi. Akilla ei ole paljon voimaa ja veitsi on pieni, mutta harvinaislla tarkkuuskyvyllään Ak osu sillä mihin vain, eikä siksi ole aivan turha.

Myöhemmin Paluu Bio-Maahan tarinan aikana Mataiti, Kauhkahu, Pakri, Ak, Matoran Hordika ja Miira vangittiin. He kuitenkin pääsivät karkuun suuren katastrofin aikana, jolloin Toatapio Nuva muuttui pahaksi.

Tällä hetkellä Ak on piilosa Mataitin, Kauhkahun, Pakrin, Matoran Hordikan ja Miiran kanssa.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.