FANDOM


Welcome to the Asepedia mini wiki at Scratchpad!

You can use the box below to create new pages for this mini-wiki. Make sure you type [[Category:Asepedia]] on the page before you save it to make it part of the Asepedia wiki (preload can be enabled to automate this task, by clicking this link and saving that page. Afterwards, you may need to purge this page, if you still see this message).


Tervetuloa Asepediaan! Tämä wiki on pyhitetty kokonaan aseille, ammuksille ja räjähteille, sekä kaikkiin muihin jotka muistuttavat edes vähän asetta. Tätä wikiä voit muokata vain jos tiedät jostain aseista edes hieman. Tämän wikin tarkoituksena on tehdä mahdollisimman suuri ja tarkka tietosanakirja mistä tahansa aseista mitä maailmasta löytyy.


UUDET TULOKKAAT LUKEKAA!

Tätä wikiä ei ole tarkoitettu sotkettavaksi tai leikittäväksi, esim: sivulle ei saa laittaa omia sivujaan mainnostusaikeissa, eikä tyhjentää toisten vaivalla tekemiä sivuja. Sivuille ei myöskään saa kirjoittaa ihan mitä huvittaa, vaan täytyy kirjoittaa oikeata tietoa. Kuten, jos teet vaikka sivun PPSH-41 konepistoolista, älä kirjoita esim näin: Kannattaa käyä mun sivuilla! kuka mistään konsusta välittää, kun voi käyä pelaamas pelejä ja kattomassa kuvia! Kirjoita esimerkiksi näin: PPSH-41 on venäläisvalmisteinen toisen maailmansodan aikana kehitetty konepistooli, joka on saanut suosiota maailmalla...jne.jne. Kukaan ei halua spämmäreitä. Sitäpaitsi sotkut huomataan nopeasti tarkkailusivujen ansiosta. Kun lisäätte kuvia, älkää käyttäkö tekijänoikeudellisiä kuvia. Kuvan pitää olla kopioitu vapaasta lähteestä. Lisätkää myös tekijänoikeudet kuvan sivulle, niinkuin Wikipediassa. Yritä myös kirjoittaa artikkelit erittäin tarkasti. Purista kaikki aseen tiedot ulos vain. Jos et halua/jaksa/osaa kirjoittaa oikeita artikkeleita, niin käytä Hiekkalaatikkoa tai katsele muita sivuja.


Kuinka artikkeleita muokataan

Jokaisen artikkelin yläosassa näet muokkaa painikkeen. Sen avulla pääset nopeasti muokkaamaan. Jos olet niin rohkea, että haluat aloittaa uuden artikkelin, niin etsi sen nimistä artikkelia, minkä haluat tehdä. Jos haluat esim. tehdä artikkelin jostain pistoolista, kuten Colt 1911, Laita hakuun Colt 1911. Jos artikkelia ei ole, sen kuin teet siitä uden. Jos on, niin tee toinen artikkeli, ellet halua muokata olemassaolevaa sivua. Älä käytä liika mallineita.

Mp40

A Germany MP-40 submachinegun.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.