FANDOM


Aquí començarà a editar-se informació damunt el centre d'educació per a persones adultes CEPA La Balanguera.

De moment, si algú té un interès fora de mida, i no pot aguantar-se 15 dies, pot veure la informació que hi ha exposada al web del centre


El que ja podem dir per endavant és que els alumnes que ho desitgin d'algunes assignatures tendran un suport informàtic extra, on hi podran trobar exercicis resolts, examens passats, ... i, a més, ells podran participar activament exposant dubtes, afegint comentaris, corregint les faltes que hi puguin trobar, i tot el que se'ls ocorri.


ASIGNATURES

Per començar, podeu començar a trobar informació sobre l'assignatura d'electrotècnia.

I també d'informàtica.

COM INSCRIURE'S

Podeu accedir a una Petita introducció del wiki CEPA La Balanguera creada per als alumnes d'informàtica. D'aquesta manera, les persones que vulguin es poden registrar i tenir una pàgina d'usuari. Això us serà útil si voleu fer qualque aportació i mantenir alguna discussió amb un altre usuari.

Recordeu que heu de firmar cada vegada que deixau qualque missatge a algú.


PROFESSORS

Aquí els professors poden deixar la seva firma. Si un alumne, o un altre professor, vol posar-se en contacte amb ell, només ha de fer clic damunt la firma i el durà directament a la pàgina d'usuari.

Després, per deixar el missatge, s'ha d'anar a la pestanya de "discussió".

Eulàlia Bonet --Eulàlia 11:33, 22 November 2006 (UTC)

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.