FANDOM


D@MZ Producties is een bedenksel van Kevin D en is een clubje mensen uit Oldenzaal en omgeving die filmpjes maken, wat gaat van het namaken van het RTL nieuws, tot kleine filmpjes die geen doel hebben.


Het ontstaan

D@MZ Productie's is in 2001 opgericht, en in is 2006 gestopt,met het volledig verder ontwikkelen van video's.Dit omdat er gewoon te weinig vraag naar was.Het is trouwens niet zo ,dat D@MZ helemaal geen video's maakt, soms komen er op volledig willekeurige momenten video's uit.

Van D@mz naar Damz

Vanaf het begin dat Damz is 2001 is opgericht,waren er al problemen met de naam, zo zou de '@' soms lastig te kunnen worden toegepast,en zou de vergelijking kunnen worden gemaakt,dat het een e-mail account is.Daarom werd vanaf begin 2007 de '@' vervangen door de letter 'A'.

Meer informatie

De enige echte D@MZ site (www.damz.nl.tt)

De online services van DAMZ. (www.damz.admin.nl.tt)

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.