Fandom

Scratchpad

D@mz producties

219,581pages on
this wiki
Add New Page
Discuss this page0 Share

D@MZ Producties is een bedenksel van Kevin D en is een clubje mensen uit Oldenzaal en omgeving die filmpjes maken, wat gaat van het namaken van het RTL nieuws, tot kleine filmpjes die geen doel hebben.


Het ontstaan

D@MZ Productie's is in 2001 opgericht, en in is 2006 gestopt,met het volledig verder ontwikkelen van video's.Dit omdat er gewoon te weinig vraag naar was.Het is trouwens niet zo ,dat D@MZ helemaal geen video's maakt, soms komen er op volledig willekeurige momenten video's uit.

Van D@mz naar Damz

Vanaf het begin dat Damz is 2001 is opgericht,waren er al problemen met de naam, zo zou de '@' soms lastig te kunnen worden toegepast,en zou de vergelijking kunnen worden gemaakt,dat het een e-mail account is.Daarom werd vanaf begin 2007 de '@' vervangen door de letter 'A'.

Meer informatie

De enige echte D@MZ site (www.damz.nl.tt)

De online services van DAMZ. (www.damz.admin.nl.tt)

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random wikia