FANDOM


Henkan & Tapion seikkailut at Wikia


Welcome to the Henkan & Tapion seikkailut mini wiki at Scratchpad!

You can use the box below to create new pages for this mini-wiki. Make sure you type [[Category:Henkan & Tapion seikkailut]] on the page before you save it to make it part of the Henkan & Tapion seikkailut wiki (preload can be enabled to automate this task, by clicking this link and saving that page. Afterwards, you may need to purge this page, if you still see this message).


Ht 007,1

Tervetuloa Henkan & Tapion seikkailut Wikiin!

Henkan ja Tapion seikkailut ovat suuria seikkailuja, jotka sijoittuvat pääasiassa suureen Bio-Maan saareen ja Sarjakuva maahan (Comic Land). Seikkailut ovat Bionicleen perustuvaa fiktiota, mutta olisivat ihan sopivia jopa oikeaan Bionicle maailmaan.


Mysteerihenkilö

Tämä mysteerinen henkilö ilmestyy uudessa Bio-Maan Tuho tarinassa. Alapuolella oleva mysteerinen kuva vaihtuu silloin tällöin. Kuvan vieressä on kaikki mitä hänestä tiedetään.

Mystery 004
  • Hän ilmestyy tarinassa Bio-Maan Tuho
  • Hänessä on kiinni kone, joka irtoaa hänestä tarinan aikana.
  • Hän on pahojen puolella.


Heitin sinua magma pallolla, Pilari putoi päällesi, putosit ikkunasta ulos... Miksi olet vielä täällä!?" Akamai huusi täysin hämmentyneenä.

"Ai, tulit tänne tuhoamaan minut? Jaa, no unohdetaan koko taistelu sitten, voit kääntyä takaisin suosiolla.
—Akamai Nuva (Tahun, Pohatun ja Onuan yhdistelmä)/Mysterihenkilö

Viikon remontoitava

Htp

HT productions esittää Henkan & Tapion seikkailut

Viikon remontoitava on artikkeli johon keskitytään enemmän kuin muihin ja tavoitteena on saada siitä hieno ja laaja sivu viikonloppuun mennessä.

Tämän viikon remontoitavana on Bio-Maa, sillä sivut ovat hyvin puutteelliset vaikka ovat tärkeitä. Eikun editoimaan!

Onko sinulla ehdotusta seuraavan viikon remontoitavaksi sivuksi? Laita se tämän tekstin alapuolelle.

Viikon paras sivu

Henkkasaari

Henkka saari

Parhaaksi sivuksi valitaan laajin ja eniten tietoa ja kuvia sisältävä sivu.

Tämän viikon paras sivu on Henkka saari, koska sekin on laaja sivu ja silläkin on kuivia ja tietoa historiasta, nykypivästä ja tulevaisuudesta. Jos sivulta kuitenkin puuttuu jotain, olet enemmän kuin valtuutettu editoimaan.

Onko sinulla ehdotusta seuraavan viikon parhaaksi sivuksi? Laita se tämän tekstin alapuolelle.Seikkailut ja tapahtumat - Hahmot - Sijainnit - Aseita ja Työkaluja - Koneita ja Teknologiaa - Eläimiä - Lajeja

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.