FANDOM


Kohonga kaupunki on Bio-Maan suurin kaupunki ja myös sen pääkaupunki. Kohonga kaupungissa oli kaikki Bio-Maan tärkeimmät liikkeet, keskukset, asemat ja sijainnit. Kohonga kaupunki sijaitsee Bio-Maan itä-osassa ja on hyvin valtava. Kohonga kaupungissa on myös Bio-Maan johtajien asunto, Turagan Torni.

Suuri Katastrofi aiheutti melkein totaalisen Kohinga kaupungin tuhon. Sen seurauksena Kohinga kaupunki on nyt raunioina, ainoa tunnettu asia mikä säilyi jotakuinkin ehjänä, on Turagan Torni.

Tällä hetkellä ilkeä Toatapio Nuva pitää Kohinga kaupunkia, enemmänkin Turagan Tornia tukikohtnaan. Miira, Pakri, Kauhkahu, Mataiti, Ak ja Matoran Hordika piilottelevat kauungin länsiosassa, kaukana Turagan Tornista.

Kohonga kaupungissa asui n.956 873 326 asukasta. Elossa on enää 889 590 124 joista kaikki on vangittu. Vangit ovat vielä kaupungissa.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.