FANDOM


Koura on mystinen tyyppi. Hänen oikea nimensä ei ole Koura, mutta hän ottanut sen lempinimen itselleen, koska hänellä oli kerran isot kourat. Hän ilmestyi ensi kerran tarinassa Vihollisten Paluu, jossa hän pelasti Aleksin ja antoi tälle suuren taistelu asun. Hän työskenteli Aleksin parina pitkään, mutta kun Aleksi voitettiin, hän vetäytyi syrjään. Ja katosi.

Tongan valta tarinan aikana Koura ilmestyi jälleen pahana, mutta vain lyhyesti mahtavassa muodossa sillä Toien Toan matoran hahmo imi hänestä voimat itseensä. Tämä muutti Toien toan toaksi. Koura muuttui Matoraniksi ja auttoi Aleksia hetken, mutta katosi sitten jälleen.

Pirakoiden hyökkäys tarinan aikana Koura palasi ja Pirakat loivat hänelle uuden robottipuvun, johon heikentynyt Koura ylpeästi astui. Hän menetti jalkansa, toisen kouransa ja yhden kynnen suuressa Henkka Saaren taistelussa. Hän palasi kuitenkin vieläkin myöhemmin ja liittyi Pahojen Liigaan.

Tällä hetkellä Koura on elossa, Pahojen Liigan kapinallisten joukossa.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.