FANDOM


Matti Lääkkö on SRK:n johtokunnan puheenjohtaja.

Suhtautuminen suomi24:än

Rauhantervehdyksen mukaan Matti Lääkkö ei pidä suomi24:n keskustelupalstasta.[1]


Minä en pidä siitä, että asioista keskustellaan kasvottomasti ja kuin nurkan takaa. En halua edes katsoa niitä keskusteluja.
Ihmisen pitää uskaltaa aina sanoa asiansa suoraan ja omalla nimellään. Rauhantervehdyksen mukaan Lääkkö pitää koko yhteiskunnan kannalta surullisena kehityksenä sitä, että asioista ei keskustella avoimesti kasvokkain vaan internetin keskustelupalstalla nimimerkeillä.
Se keskustelu on alkeellista. Kyllä me ymmärrämme, että on ihmisiä, jotka haluavat muuttaa lestadiolaisuutta toisenlaiseksi uskonnoksi ja tulkita sitä omalla tavallaan. Tavoitteisiin päästäkseen he sitten vääristelevät ja mustamaalaavat asioita näillä keskustelupalstoilla. Lääkkö sanoo, että SRK ei ole antanut suoria ohjeita jäsenilleen osallistumisesta nettikeskusteluihin.
Olen minä saattanut jossakin puheessa mainitakin, että pidän näitä keskustelupalstoja aivan alkeellisina.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.