FANDOM


Pakri

Pakri

Pakri on vaaleanruskea Matoran, joka kuului aikoinaan Matoran Hordikan armeijaan. Kun armeija hajosi, hän, muiden mukana muutti rakentamaansa kylään Kenkä vuorien keskelle. Siellä hän ja muut asuivat onnellisina kunnes Lerahk kloonit myrkyttivät koko alueen. Vain Mataiti, Kauhkahu ja Pakri pelastuivat. Muut kuolivat.

Pakri auttoi Henkkaa ja Tapiota seikkailuissaan ja tapasi jälleen vanhan komentajansa, Matoran Hordikan vaikka he eivätkään paljastaneet sitä muille.

Sarjakuva maassa Pakri liittyi Baltan Samrai kouluun ja pärjäsi suht hyvin. Hän erikoistu siellä voimaan ja olikin hyvin voimakas.

Pakrin työkalu on iso vasara, jolla hän pystyy murskaamaan mitä vain.

Myöhemmin Paluu Bio-Maahan tarinan aikana Mataiti, Kauhkahu, Pakri, Ak, Matoran Hordika ja Miira vangittiin. He kuitenkin pääsivät karkuun suuren katastrofin aikana, jolloin Toatapio Nuva muuttui pahaksi.

Tällä hetkellä Pakri on piilosa Mataitin, Kauhkahun, Akin, Matoran Hordikan ja Miiran kanssa.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.