FANDOM


Zaktan oli uudessa linnoituksessaan Sarjakuva maassa alannut sunnitella suurintä suunnitelmaansa ikinä. Hän aikoisi luoda liigan... koota kaikki vapaaehtoiset pahikset siihen. Yhdessä he varmaan saisivat koko maailman haltuunsa. Mutta ensin piti luoda prustukset tälle liigalle. Muiden Pirakoiden löytäminen olisi hyvä alku. Zaktan olikin lähettänyt ainoan alamaisensa, Vezokin Bio-Maahan etsimään Pirakoita.

Sillä välin Toatapio Nuvan studion ovikello soi. Henkka avasi ja sai tietää, että hänet on nimitetty Bio-Maan uudeksi johtajaksi sillä Biokau oli kuollut. Henkka oli riemuissaan ja lähti pakkaamaan. Toatapio Nuva ja muutkin päättivät lähteä... Dvd tosin jäi Sarjakuva maahan.

Vezok sai tiedot muiden pirakoiden olinpaikasta ja lähti kertomaan asiasta Zaktanille. Mutta yhtäkkiä Zaktan halusikin Bio-Maahan. Hän oli kuullut uutisen Henkan uudesta johtoasemasta. Hän ja Vezok siis lähtivät Bio-Maahan samalla laivalla kun ystävämmekin. He tosin pysyttelivät salassa.

Perillä valtava joukko Dvd:itä hurrasi ja tervehti Henkkaa. Henkka oli hämillään, mutta unohti asian pian, kun hänen luokseen saapui Turagan Tornin palvelija ja kokki. He saattoivat Henkan uuteen huoneeseensa, kun muut lähtivät Tapion vanhaa kotia kohti, laukut mukanaan. Zaktan ei seurannut ketään, vaan lähti Vezokin kanssa salaiseen paikkaan, johon he toisivat muut Pirakat. He menivät Kowa vuorille.

Pirakoiden etsintä tuotti hyvin tulosta. Thok löytyi Montan lumivuorilta, Reidak ryyppäsi Swamp cityn parhaassa kapakassa Maraikan kanssa ja Avak ja Hakann olivat "salaisessa" piilopaikassaan, jossa he säilyttivät ryöstösaaliitaan. Zaktan kertoi heille suunnitelmastaan luoda Pahojen Liiga ja lähetti heidät etsimään pahiksia. Avakin ja Hakannin hän lähetti yhdessä hakemaan 4 selvinnyttä Bohrok-Kalia, mikä oli paha virhe. Thokin hän lähetti hakemaan Voporakia ja Vezok lähti etsimään Vezonia. Reidak ja Maraika jäivät nukkumaan pois krapulaansa.

Kaikki pahiksen haut onnistuivat ja niin alkoi Pahojen Liigan linnoituksen rakennus. Sen valmistuttua alkoi pian ovikello soida. Pahikset ympäri maata olivat saaneet tiedon liigasta ja lähtivät mukaan toimintaan.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.