FANDOM


Wat de wiki "Gidsen in Brugge" niet is

Het is niet de bedoeling om een superuitgebreide encyclopedie te maken. We moeten het doel voor ogen houden, dat is namelijk om een interessante tour door Brugge te maken. Dus als u heel veel weet over één bepaald onderwerp, gelieve uw bijdrage hier dan te beperken tot wat echt relevant kan zijn voor een niet gespecialiseerd toeristenpubliek (binnen- of buitenlands) Schrijf dus geen pagina's en pagina's vol over één bepaald onderwerp, maar schrijf enkel op wat doenbaar is om als gids te vertellen aan een geïnteresseerd publiek.

Wat de wiki "Gidsen in Brugge" wel is

Een praktische site die van direct nut kan zijn bij rondleidingen, zowel de algemene als de thematische. Met op de eerste plaats een korte beschrijving van alle belangrijke plaatsen en straten in Brugge, en op de tweede plaats een grote collectie leuke weetjes en anecdotes.


Terug naar Welkom

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.