FANDOM


Protodermis Matoran on Mata-Nuin lähettämä viisas Matoran, joka on täysin muodostunut protodermiksesta. Hänellä oli Protodermiksen naamio, Protodermiksen sauva, ja Protodermiksen kilpi. Selässään hänellä oli levylaukaisin, ja Protodermis kiekko.

Protodermis Matoran auttoi Takanuvaa Pirakoiden Hyökkäys tarinan aikana. Hänen avullaan voitettiin Bohrok-Kalien armeija, hän imi kaiken protodermiksen niistä, muuttaen ne tavallisiksi Bohrokeiksi.

Myöhemmin Protodermis Matoran haki Turaga H:n (Henkan) tehtävään. Tehtävä oli etsiä Toa kivi. Tehtävä onnistui helposti, ja Henkka muuttui Toaksi. Protodermis Matoran kuitenkin vangittiin. Hän pääsi pakoon Henkan avustuksella juuri ennen Toatapio Nuvan muuttumista pahaksi. Zaktan tuhosi Protodermis Matoranin pakomatkalla silppuamalla hänen protodermis kehonsa, ja päästäen kaiken nestemäisen protodermiksen ulos. Protodermis Matoran pitää kuitenkin yhtettä Henkkaan salaperäisesti, onko hän sittenkään kuollut?


Lainauksia

"Tiedän, että tämä on epäuskottavaa, mutta totta se on. Tapio on vain aivan tavallinen Matoran, hän syntyi tavalliseen perheeseen tavallisessa maassa. Mutta jos et pelasta häntä ajoissa, koko universumi on pulassa!" - Protodermis Matoran Henkalle

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.