FANDOM


Het Ruud de Moor Centrum is onderdeel van de Open Universiteit Nederland. In opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap levert de Open Universiteit Nederland een bijdrage aan de professionalisering van onderwijsgevenden. De Open Universiteit Nederland heeft een jarenlange expertise opgebouwd op het gebied van tijd- en plaatsonafhankelijk onderwijs.

Professionalisering van onderwijsgevenden

Onderwijsorganisaties krijgen steeds vaker te maken met allerlei professionaliseringsvraagstukken. Het Ruud de Moor Centrum (RdMC) biedt producten en diensten om scholen en lerarenopleidingen te ondersteunen bij het opleiden en begeleiden van nieuwe leraren. Als tweedelijnsinstelling levert het RdMC daarmee een bijdrage aan het werkplekleren en het flexibiliseren van opleiding en nascholing.

Externe links

Site van het Ruud de Moor Centrum Internetomgeving Opleiden op School

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.