Fandom

Scratchpad

SOcomDynIP

219,606pages on
this wiki
Add New Page
Discuss this page0 Share

Idea

Per a les instal·lacions que es troben detràs de ADSL's amb IP dinàmica, hem de registrar-los en algun proveïdor de noms de domini per a IP dinàmica per que puguem connectar.


Requisits

Això hauria d'automatitzar-se.

Hem de:

  • Triar un proveïdor de DynIP's
  • Fer/configurar els scripts necessaris
  • ...


No-ip.org

DFB: Actualment el sistema utilitzat per mi es el que porta ubuntu i es diu no-ip.org que porta per a debian tb els corresponents scripts per tal de fer-lo funcionar. D'altra banda, els últims modems i routers, porten una secció afegida a la ROM per tal de enllaçar en un servidor com no-ip.org o MyDynIP.org i fer el mateix sense tenir que fer servir cap tipus d'ordinador en el procès

AML: Veig q permet fer redirects de ports i cosetes així, pot ser bo. A la guia ho explica. Per lo dels routers, no sempre ho tindrem disponible, oblida-ho.


dyndns.com

Gratuït. IP's Estàtiques i dinàmiques. Característiques extra molt professionals, com ara Host MX de Backup per retenir el correu als servers d'ells cas q caigue el teu propi server 25$/any.

Suporten el client d'actualització DynDNS d'alguns routers. (llista)

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Also on Fandom

Random wikia