FANDOM


Idea

Per a les instal·lacions que es troben detràs de ADSL's amb IP dinàmica, hem de registrar-los en algun proveïdor de noms de domini per a IP dinàmica per que puguem connectar.


Requisits

Això hauria d'automatitzar-se.

Hem de:

  • Triar un proveïdor de DynIP's
  • Fer/configurar els scripts necessaris
  • ...


No-ip.org

DFB: Actualment el sistema utilitzat per mi es el que porta ubuntu i es diu no-ip.org que porta per a debian tb els corresponents scripts per tal de fer-lo funcionar. D'altra banda, els últims modems i routers, porten una secció afegida a la ROM per tal de enllaçar en un servidor com no-ip.org o MyDynIP.org i fer el mateix sense tenir que fer servir cap tipus d'ordinador en el procès

AML: Veig q permet fer redirects de ports i cosetes així, pot ser bo. A la guia ho explica. Per lo dels routers, no sempre ho tindrem disponible, oblida-ho.


dyndns.com

Gratuït. IP's Estàtiques i dinàmiques. Característiques extra molt professionals, com ara Host MX de Backup per retenir el correu als servers d'ells cas q caigue el teu propi server 25$/any.

Suporten el client d'actualització DynDNS d'alguns routers. (llista)

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.