FANDOM


Avataroftapio2 Toatapio Nuvalla on rikas historia. Hän on seikkaillut paljon ystävänsä Henkan kanssa. Hänellä on ollut monia merkittäviä hetkiä. Hänen pikkusiskonsa on nimeltään Aino.
Ttn

Toatapio Nuva ennen kun hänestä tuli paha

Toatapion alkuhetkistä tiedämme vain sen mitä tapahtui, mutta voimme (muahahaa) ainakin kertoa että olemme saaneet muutamia kuvia Tapion aikaisemmista urista. Niistä voimme ainakin kertoa että erään tapauksen jälkeen Henkka kutsui Tapiota 4 kuukautta lampaaksi.

Tällä hetkellä Toatapio Nuva on paha hallitsija, jonka tukikohtana on Turagan Torni. Pahaksi Toatapio Nuvan muutti Madame Nivawk.


Toatapion muodot


Tapio Matoranina

Matoranina Tapio oli aivan tavallinen valko ruskea Matoran.


Tapio Toana

Tapio on ollut sekä taistelun Toa, että Toa Hordika. Taistelun Toana hän sai Laserin naamion, muttei työkaluja. Hän taisteli tässä muodossa hyvin, mutta epävarmasti. Hän muuttui myöhemmin Taisteun Toa Hordikaksi ja sai Taistelun rhotukan, joka osuessaan kohteeseen imee hetkeksi kaiken kohteen taistelu taktiikan ja tahdon.


Tapio Mega Matoranina

Kun Tapio ystävineen kukisti Tongan, tämän energia kulkeutui ystäviemme lävitse ja he muuttuivat Mega Matoraneiksi. Tapio sai Laser miekat, joilla saattoi polttaa tai lämmittää mitä vain esinettä. Hän muuttui tästä muodostaan Matoran Nuvaksi pudotessaan protodermikseen. Hän tuli kuitenkin erilaiseksi Matoran Nuvaksi, sillä hän muttui sellaiseksi Mega Matoran muodostaan.


Tapio Matoran Nuvana

Matoran Nuvana Tapio oli pisimpään ja häntä kutsuttiin Toatapio Nuvaksi. Tässä muodossa hän oli kaikissa Tongan valta tarinan jälkeisissä tarinoissa kunnes muuttui pahaksi Matoraniksi.

Tässä muodossa Tapiolla oli Säde sauva ja Laserin naamio. Hänellä oli myös Protodermis suojukset, jotka sai aktoivoitua päälle ja pois.


Tapio Pahana Matoranina

Evitapio

Tapion ilkeä muoto

Kun Madame Nivawk aktivoi Tapion pahan puolen, tämä muuttui pahaksi Matoraniksi. Nivawk itse kuoli. Tapio imi tässä muodossa luonnon voimaa itseensä ja aiheutti näin Suuren Katastrofin. Tässä muodossa Tapio on hyvin voimakas, mahtava ja ilkeä.


Tapion tarina

Tapio syntyi Tapion kotimaaksi kutsutussa maassa. Hänen vanhempansa menehtyivät pian Ainon syntymisen jälkeen ja Tapion täti piti heistä huolta. Tapio meni jossain vaiheessa kouluun ja sai sieltä kaveriksi Lottien ja Inwirnin. Hiekkahirviön hyökkäyksen jälkeen Inwirn kuitenkin muuttui pahaksi ja tappoi muunmuassa Lottien pudottamalla hänet alas katolta. Tässä oli kuitenkin Tapiollakin syytä.

Ohdear

Hirviöt, jotka vainosivat Henkan bändiä ja Tapio.

Inwirn alkoi vainota Tapiota. Kun Tapion tyhmäksi muuttaminen tyhmyys koneella epäonnistui, hän lavasti Tapion syylliseksi moniin kauheuksiin, kääntäen koko sen maan asukkaat Tapiota vastaan. Tapio joutui yhdessä ystäviensä kanssa pakenemaan ja he löysivät Bio-Maan. Siellä, heti seuraavana aamuna he tapasivat Henkan bändin, jota kaksi hirviötä jahtasi. Tapio yritti taistella, muttei hänellä ollut mahdolliuuksia. Lopulta Henkka ratkaisi tilanteen. Tapio ja Henkka yhdessä Ainon kanssa jäivät asuman yhdessä, kun taas muut lähtivät omille teilleen.


Vihollisten Liitto

 • Kohtasi Inwirnin ja oli osana suurta yhdistelmää


Vihollisten Paluu

 • Muuttui Hordikaksi
 • Löysi Muakan & Kane-Ran


Tongan Valta

 • Muuttui Mega Matoraniksi


Kloonien Sota

 • Muuttui Matoran Nuvaksi.


Kohtalon Hämähäkit

 • Pelasti Henkan hirviömäisyydeltä


Todellisuus Sekaisin

 • Sai selville oikeasta todellisuudesta
 • Käytti todellisuuden naamiota palauttaakseen oikean todellisuuden, teki pari virhettä.
 • Hänen ansiostaan todellisuuden naamio putosi laavaan


Pirakoiden Hyökkäys

 • Taisteli Henkka saarella
 • Kuuli Henkka saaren salaisuuden Henkalta


Sarjakuva maa

 • Perusti Sarjakuva studion
 • Riitaantui pahasti Henkan kanssa
 • Pelasti neljä suurta maata


Paluu Bio-Maahan

 • Joutui Madame Nivawkin vangiksi
 • Muuttui pahaksi matoraniksi


Bio-Maan Tuho

 • Hallitsi pahana


Lainauksia

Minä tapoin Lottien... mutta kohtaloni ei hyväksy, että maksaisin siitä. Ei ei, SINÄ maksat siitä puolestani!
—Tapio

Kiho on noussut Henkan päähän
—Tapio

Öö... anteeksi, tiedätkö missä Toatapio Nuva on?"

"Tarkoitatko sitä vanhaa sekopäätä, joka haisee ja ilman mitään lahjoja edelleen jatkaa sarjakuvien kirjoittamista, joissa ainoa huumorin lähde olen minä, joten voisinkin oikeastaan mennä vain ja tehdä omia sarjakuviani näkemättä häntä enää ikinä?
—Vraptor140/Henkka

Tiedän, että tämä on epäuskottavaa, mutta totta se on. Tapio on vain aivan tavallinen Matoran, hän syntyi tavalliseen perheeseen tavallisessa maassa. Mutta jos et pelasta häntä ajoissa, koko universumi on pulassa!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.