FANDOM


Welcome to the ZandbakHvAmed mini wiki at Scratchpad!

You can use the box below to create new pages for this mini-wiki. Make sure you type [[Category:ZandbakHvAmed]] on the page before you save it to make it part of the ZandbakHvAmed wiki (preload can be enabled to automate this task, by clicking this link and saving that page. Afterwards, you may need to purge this page, if you still see this message).

Zandbak voor deelnemers HvAmed

Opdracht voor HvA-medewerkers.

Gebruik deze miniwiki om samen met de anderen een handboek voor nieuwe HvA-medewerkers te maken én

schrijf een stukje over je ervaringen op je blog.

 1. Start editing met Start edit uiterst rechts naast de titel Zandbak voor deelnemers HvAmed
 2. bekijk het editventer, de knoppen daarboven en d'r onder
 3. experimenteer met Enter/Exit Widescreen
 4. laat de tekst boven onderstaande lijn ongemoeid, oefen er onder met testopmaak, experimenteer daar met de knoppen van het editvenster, gebruik de knop Show preview onder het editvenster vóórdat je de pagina oplaat. Je kan ook hier oefenen in de officiele zandbak.
 5. Kijk ook eens naar History en de overlegpagina Overleg
 6. Ga naar Handboek nieuwe medewerkers en draag bij

Dan maar een beetje oefenen en zomaar even een hyperlink plaatsen. En waarom dan wel:

 • leren hoe je nou een opsomming maakt
  • of wat verder inspringt
  • en daar weer wat onder zet
 • hoe je iets cursief en vet maaktEerste baksels

Ha, eens even wat oefenen in de zandbak. Nou, lijkt niet al te ingewikkeld. Ik las dat het niet mogelijk was om in deze Wiki foto's te plaatsen (zonder te registreren), maar ik zie dat bezoekers in de officiële zandbak wel wat plaatjes hebben achtergelaten. Het zou leuk zijn als wij in navolging van de UBA-collega's ook een smoelenboek voor de nieuwe collega's kunnen maken. Even kijken of het mij lukt om alvast een eerste bijdrage aan het smoelenboek te leveren... Helaas, dat gaat dus toch echt niet zonder eerst te registreren. Doe ik maar even niet. Nog even een interessant linkje plaatsen. Geeft het gelinkte item een goede beschrijving van mijn karakter? Dan een kopje boven de tekst maken (doet u die grote maar) en een kleurtje toevoegen Mmm, wat nog meer? Misschien eens proberen een genummerd lijstje te maken. Voor het smoelenboek bijvoorbeeld.

 1. mt smoelen
 2. bt smoelen
 3. locatie smoelen
  1. amfi smoelen
  2. dml smoelen
  3. fb smoelen
  4. lwb smoelen
  5. tbw smoelen
  6. wat smoelen
  7. wen smoelen
  8. wib smoelen

Jammer dat er in de sublijst niet met decimalen wordt gewerkt (3.1 etc.)

Nu nog even een sprongetje naar rechts. En dat was het einde van mijn oefening. Groeten uit space!


Een opzet voor het handboek nieuwe mediatheek medewerkers HvA staat bij Handboek. De layout is zo lelijk dat we hem misschien beter samen met mijn man moeten begraven. Mummy-boris-karloff-coffin-smaller


- Wedden dat ie herrijst? Ugly things last!'Wikipedia is een veelvuldig geraadpleegd bronnenboek. Veel interessante onderwerpen staan daar. Soms met kommentaar : bewerken. Dus is het dokument kennelijk door de redaktie niet volledig genoeg bevonden, of misschien te bevooroordeeld. Leuk om nu een stukje te schrijven.'---------

Waar is de kantine in HvA lokatie LWB?

Als je binnenkomt in het gebouw lokatie Leeuwenburg dan bevind je je in een grote hal. De kantine is aan je rechte kant. Handig om te weten als je een niuewe medewerker bent. In de kantine kan je natuurlijk lekker eten, maar darvoor moet je een opgeladen chipkaart hebben. De kantine heeft een rook- en een niet rook gedeelte.

Als je komt te werken op de Tafelbergweg dan bieden wij je een prettige werksfeer met fijne collega's. Neem wel een gezonde dosis humor mee.

Koffie We weten het allemaal. Een lekker bakje koffie is niet alleen een handig en volledig legaal middeltje om wakker en alert te worden, het is ook goed voor de communicatie op de werkvloer. En dan heb ik het niet over ouwehoeren. Bij een lekkere kop koffie (liefst een cappuchino) zijn al diverse deals gesloten, het maakt je besluitvaardig. Maar hoe is het om de medewerkerskoffie gesteld? Triest! Gelukkig is er nog onze cateraar, je weet wel, duur, maar tenminste lekker. En op elke locatie aanwezig.


Fijne werksfeer

Binnen de afdeling mediatheken kennen alle collega's elkaar. Ieder jaar is er een uitje en een kerstdiner en dat is altijd erg leuk.

Er is sprake van een dynamische werkomgeving en er wordt van alles bedacht,ontwikkeld en uitgevoerd.Dat allemaal natuurlijk ten bate van de dienstverlening aan de klant.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.